Bare 20 minutter fra Hansens mejeri finder man én af verdens bedste chokolademagere – Mikkel Friis Holm. I samarbejde med Friis Holm, har vi udviklet flere custom made Hansens chokolader, som vi bruger i vores is. Chokolade smager anderledes på en frossen is, end det gør ved stuetemperatur – derfor er det helt essentielt for os, at vi har arbejdet nøje med de chokolader vi bruger til vores is.
Kaka0bønner fra Uganda
Rundt om vores vanillemarker i Uganda er der flere dygtige kakaobønder, som dyrker økologisk kakao. Vi køber bønner direkte fra farmerne og får dem sejlet til Danmark. Her tager Friis Holm sig kærligt af dem og fremstiller en hel fantastisk chokolade, som passer perfekt til Hansens Is. Det er en langsommelig proces at lave noget af verdens bedste chokolade. Hos Friis Holm tager det 5 dage fra ristning til færdig chokolade. Det kan smages.
Du kan læse mere om Friis Holm her.