Når man laver is, skal man bruge mælk.

I videoen kan du følge mælkevejen fra ko til is.

Før i tiden i Danmark var det normalt, at det malkede mælk blev bragt direkte til is-mejeriet. I dag er vi så langt fra dengang, ofte bruges der slet ikke frisk mælk til is. Den friske mælk bliver i stedet omdannet til pulver så mælken kan holde sig i lang tid.

Hos Hansens holder vi fast i det gamle princip om, at den frisk malkede mælk bringes  til is-mejeriet.  

Råmælk fra Svanholm og andre økologiske gårde kommer til Hansens Is, hvor vi behandler mælken. Fløden bliver skummet fra og skummemælken bliver kondenseret. Den korte proces bevarer hele mælken fantastiske smag, og det kan smages i den færdige is. I Hansens flødeis er der masser af smag og friskhed.

Hos Hansens Is bruger vi udelukkende økologisk mælk, og den økologiske mælk kommer fra gårde hvor der ikke fodres med soja. Det et en væsentlig skridt i den rigtige retning.