90 års erfaring er ikke til at tage fejl af.

I 1922 vidste Hans Hansen ikke at der på samme tid startede en chokoladefabrik langt fra Hillerød, i den lille by Tain L’Hermitage i Hermitage nær Lyon.

Det var dessertkok Monsieur Guironnet der i 1922 startede hans første chokolade produktion, La Chocolaterie du Vivarais. Siden kom fabrikken til at hedde Valrhona.

Ligesom vi, Hans Hansens oldebørn, idag bruger gamle metoder og maskiner, så bruger de på Valrhona også gamle tromler til deres konchering, og bruger 3 dage på selve koncheringen. Det er i koncheringen at selve chokoladens nuancer kommer frem. Valrhona sourcer selv deres kakaobønner, hvilket gør at de kan styre kvaliteten 100%. Faktisk sælger de 2. sorteringsbønnerne videre til andre chokoladefabrikker.

Valrhona’s metoder og kvalitets chokolade passer perfekt til vores is – også selvom den ofte knækker når man bider i isen, hvilket faktisk er et tegn på at det er en chokolade af høj kvalitet.

I videoen kan du se os hånddyppe vores Eskimois i Valrhona Grand Cru chokolade.