Helt mod vest på Lolland ligger Frederiksdal, hvor Harald Krabbe er tredje generation. Her har der været kirsebærplantage gennem generationer. Haralds farfar plantede de første træer med Stevns kirsebær, som er kendt for deres intense smag og høje syrlighed.
Siden 2006 er kirsebærrene blevet lavet til en fantastisk vin, som sælges til gourmetrestauranter verden over.
Under vinprocessen bliver en del af kirsebærfrugten til bundfald, kaldet "Sur Lie." Dette overskud bliver normalt ikke brugt, men vi upcycler frugtkødet til en dyb og intens kirsebærsovs. Denne sovs bruges i isen Mandel/Kirsebær, som er en del af Hansens vintersortiment.
Vi har løsninger til de små og store, kontakt os
herHansens Is
Landerslevvej 5
3630 Jægerspris
Kontor:
Man-Fre: 9:00 – 14:00
47 52 23 07
hansens@hansens-is.dk
© 2024 Hansens