Vanille er ikke bare vanille. Det er derimod en poetisk proces, hvor en smuk orkidé bliver til den mest elegante og komplekse smag. Vanilleorkidéen er kun åben én dag, hvor den skal håndbestøves for at give vanillebønnen mulighed for at vokse.
Hvordan får man den bedste økologiske vanille og sikrer samtidig gode arbejdsforhold for de mennesker, der arbejder med vanillen? Det er egentlig ret enkelt: Man etablerer sine egne vanillemarker.
På Hansens vanillemarker i Tanzania er alt økologisk. Vi er så tæt på processen, som man overhovedet kan være, i alle detaljer fra arbejdsforhold til bestøvning af orkidéer og fermentering af vanillebønnerne. Resultatet er den bedste vanilleis, man kan fremstille. Det er umagen værd.
Vi har løsninger til de små og store, kontakt os
herHansens Is
Landerslevvej 5
3630 Jægerspris
Kontor:
Man-Fre: 9:00 – 14:00
47 52 23 07
hansens@hansens-is.dk
© 2024 Hansens