De rå økologiske kakaobønner udvælger vi selv fra små lokale økologiske producenter rundt om i verden alt efter hvilken smag vi har brug for. Det kunne være bønner fra Kongo til vores Kongo Ispind, eller Opayo bønner fra Nicaragua til vores Opayo Ispind.
Er bønnerne fra Kongo eller Uganda bliver de sorteret og fermenteret på vores lokale fabrik hvor vi også fermenterer vores vanillebønner.
Bønnerne vi har udvalgt får vi derefter leveret i kæmpe sække på ismejeriet og herfra sendes de til afskalning, ristning og konciering hos være lokale chokolademager. Fra den rå bønne kommer ind på chokoladefabrikken tager det 7 dage inden chokoladen er færdig - det er ca. 10 gange længere end når industrien gør det samme. Gode ting bare tager tid.
Rasmus og Anders tager selv ud i verden og taler med de lokale farmere om deres kakaobønner. På den måde kan vi også være med til at sætte gang i afledte projektet som eksempelvis tomme kakaobønne-skaller der brændes til kul og bruges til at gøde jorden med - således kan vi både inkapsle Co2 og gøde afgrøderne på samme tid.
Vi har løsninger til de små og store, kontakt os
herHansens Is
Landerslevvej 5
3630 Jægerspris
Kontor:
Man-Fre: 9:00 – 14:00
47 52 23 07
hansens@hansens-is.dk
© 2024 Hansens